Nytt år


Hoppas er jul varit härlig med god mat, härliga julklappar och skön avkoppling!
Önskar er alla ett Gott nytt år!
2011 hoppas jag blir ett år när fler blir friskare, fler blir av med de där kilona som orsakar ohälsa, fler blir piggare, fler väljer att inte svälta sig med bantning, fler diabetiker kan ta bort sina mediciner, fler blir av med värk och ledbesvär, fler slipper sina problemmagar… för att de upptäckt fördelarna med att äta den naturliga maten.
Jag önskar också att 2011 blir ett år när det börjar satsas resurser på att förbättra maten i våra skolor, att våra barn skall få en kost som ger dem de bästa förutsättningarna att hålla sig friska, kunna lyckas i skolan genom ökad förmåga till koncentration i en lugnare miljö.
Det tredje på min önskelista är att sjukvården börjar se på orsakssambandet kring en sjukdom och inte bara symptomen. Det vore bra för alla som söker vård att det är accepterat att ta hjälp även av den alternativa medicinpraktiken.
En kombination av de båda skulle hjälpa fler att blir friska med hjälp av mindre mängd mediciner och istället se kroppen och människan utifrån ett mer holistiskt tankesätt.

Jag önskar er alla ett nytt, hälsosamt och friskt år!
2011 kommer bli ditt år om du vill att det skall bli det!

/Jenny

Kommentera

Din email kommer inte att publiceras. * Markerar obligatoriskt fält.

Följ oss