Mat

Mat! Vad vore livet utan god mat?

När vi träffar andra människor gör vi det ofta kring mat på något sätt. Lunch, fika, middag, buffé, knytis osv. Vi har väl aldrig diskuterat mat så mycket som vi gör idag. Inte heller köpt mer kokböcker som ska inspirera oss, ge oss den perfekta hälsan eller lära oss ett nytt kök.

Tänk ett bröllop utan en trevlig middag eller ett kalas utan något gott till kaffet. Inget vi är vana vid och kanske inte heller vill vänja oss vid.

Catering

Frukost, lunch, buffé, temamiddagar, fika, fest, kick-off? I vilket sammanhang behöver du/ditt företag ha god, vällagad, nyttig och inspirerande mat? Kontakta mig för menyförslag och upplägg.

Orter/Städer

Jag levererar till Göteborg, Torslanda, Kungälv, Partille, Lerum, Alingsås, Landvetter, Mölnlycke, Mölndal, Lindome, Kungsbacka mfl.
Tveka inte att fråga om leverans även om du inte befinner dig i någon av nämnda orter.

Filmmat

En stor del av tiden ägnar jag mig åt att laga goda och vällagade luncher åt Västsveriges filmproduktioner.
Ett mycket uppskattat tillfälle under dagen när teamet och skådespelare samlas kring lunchen för att få en stunds paus under en hektisk och intensiv inspelningsperiod, där dagarna är långa med både nattarbete och tidiga morgnar.

Allergier/överkänslighet

Med stor kunskap kring kosthållning av olika slag samt allergier/överkänslighet, så kan Elwe Mat & Hälsa tillgodose allas behov kring ett och samma bord där diverse sätt att förhålla sig till mat finns representerade.
LCHF, Paleo, GI, Vegetarianer, Veganer, Glutenintolerans, Laktosintolerans mm.

Matlagningskurser

Vill du och dina kollegor/vänner samlas kring temat mat och matlagning? I mitt kök på Lindholmen finns möjlighet att skräddarsy en matlagningskurs med något tema där alla är med och lagar maten och där ni sedan äter den tillsammans i kökets lokaler.

Skicka en förfrågan så syr vi ihop något som passar er!

Följ oss