Kostgajden kurs

Har du dragit en av mina lappar eller sett min annons i tidningen och nu är här på min blogg för att kolla lite mer…Välkommen!
Nu när du sett lite mer vem jag är, vad kursen innehåller och priset, så hoppas jag att du ringer mig och bokar in dig på kursen! För det här vill du inte missa, det lovar jag dig!
Oavsett vad ditt mål med att delta kan vara, så kommer denna kurs ge dig flera aha-upplevelser och ökat välmående. Kunskaperna du får anpassas efter vem du är och vad du vill uppnå, fast vi gör det i grupp tillsammans för att dela med oss av våra erfarenheter. Skulle du mot förmodan inte trivas i grupp, så kontakta mig för enskild rådgivning. Den möjligheten finns alltid också.
Vi ses!

Jenny Elwe

Kommentera

Din email kommer inte att publiceras. * Markerar obligatoriskt fält.

Följ oss