Fredagsgott


blev det även denna fredagen…
Vi är duktiga på att njuta av god mat i mitt hem. Fredagkvällen är nog veckans bästa kväll. Vi öppnar en flaska gott vin, lagar en riktigt god middag och njuter av att arbetsveckan är slut och helgen kan börja!
Så vad är det då på bilden…
Helstekt ryggbiff med kryddsmör och en sallad på ugnsrostade grönsaker och ruccola.
Krydda ryggbiffen rikligt med flingsalt, peppar och Bbq Grill Mesquite.(färdig kryddblandning i glasburk)
Bryn köttet i smör, stick in termometern och in i ugnen. Ställ in termometern på 58 grader.
Ugnsrosta tunt skivad aubergine, paprika och rödlök.
Gör en sallad med ruccola i botten, halva körsbärstomater, avokado, och de rostade grönsakerna. Ringla över olivolja och lite balsamvinäger. Toppa med färsk hackad basilika.
Mortla vitlök och flingsalt till en gegga. Mosa det rumstempererade smöret med en gaffel. Blanda med vitlöksgeggan och krydda med lite citronsaft, persilja och peppar.
Sådär ja, dags att avnjutas med ett glas rött!

Kommentera

Din email kommer inte att publiceras. * Markerar obligatoriskt fält.

Följ oss