Förmågor


Ibland händer det saker i livet som gör att vi kanske inte mår som vi önskar. Det kan vara en situation på jobbet som inte är tillfredsställande. Din relation hemma knakar. Du stressar för mycket. Du säger ja men skulle vilja säga nej. Du försakar din hälsa och ditt välmående.
Då måste vi stanna upp och ställa oss frågan; Hur kan jag göra för att må bättre?
Det kan vara svårt att bryta ett dåligt mönster eller en dålig handling, och då kan det vara bra att kanske be om hjälp av någon annan som har kunskapen kring hur man bryter det dåliga beteendet. Det kräver både mod och styrka, men känns fantastiskt bra när beslutet är taget.
Förändringen kan bara göras av dig själv, men med rätt person på andra sidan som ställer rätt frågor, kan det få dig att uppnå nya nivåer i ditt liv.
Att se din FÖRMÅGOR!
Att fokusera på dina SYFTEN i livet och dina MÅL!
Vad är dina syften?
Vad är dina mål?
Ibland trillar vi av den banan mot målet som vi hade satt upp för oss, och det är då det är så lätt att vi gör fel saker, på fel sätt, vid fel tidspunkt!
Men om vi istället kan bryta detta och göra rätt sak, på rätt sätt, vid rätt tidspunkt, då har vi nått våra syften och våra mål i livet!
Det låter kanske enkelt men oftast är det inte det!
Men det är då vi måste stanna upp och bestämma oss för att vi vill tillbaka in på den utsatta banan i livet som tar oss mot våra syften och mål genom att vi tror på våra förmågor!

Kommentera

Din email kommer inte att publiceras. * Markerar obligatoriskt fält.

Följ oss