En vecka i köket!

En vecka till har avverkats i köket där jag lagar luncher till filmteam i Göteborg.

Har under veckan haft tre team att leverera luncher till. Ca. 80-100 portioner varje dag utspridda över dagen. Något team äter lunch mitt på dagen medan ett annat äter lunch sent på kvällen/natten.
Det gör att det blir mååånga timmar i köket varje dag.
Veckan som gick i siffror! 🙂
345 portioner och lika många diskade tallrikar, gafflar och knivar
174 färsspett
5 kg pasta
150 ägg
6 kg majonnäs
65 timmar på gående/stående fot
25 liter krossade tomater
20 squash
10 Santiagokakor
25 bakade brödlimpor
5 liter rapsolja
1,5 kg smör
15 kg kyckling
10 liter linssoppa
… plus lite annat 🙂
Majonnäs till currysåsen
Orientaliska färsspett
Nybakat bröd
Mitt i ett organiserat kaos!
Stödstrumporna på när det blir många timmar! 🙂
Färdighackat för att bli ratatouille!

Kommentera

Din email kommer inte att publiceras. * Markerar obligatoriskt fält.

Följ oss